top of page
2023.PNG

EDWARD MILLS


mills_0026_ret_small

EDWARD MILLS

Mills Fingerprint Service, Inc. 50 Congress Street Boston, MA 02109. KONFERENCË LIVE

Ed Mills do të na flas live nga Bostoni nëpërmjet tele-konferencës Ed Mills është një Trajnues i Spiritualitetit dhe Ndërgjegjësisë i cili thotë se zemra e tij është për njerëzit. Ka ndikim të lartë në jetën e çdonjërit që ka fatin të ndikohet nga ai. Një baba krenar i 8 fëmijëve të mrekullueshëm, secili i përsosur në profesionin e tij. Njëri nga ata është Edwars Mills i cili punon si Analist Kapitali në Washington DC. Ed është Pronar i Kompanisë Mills Fingerprint Service of Boston, Massachusetts, një kompani që siguron gjurmët e gishtave, investigime personale, mbrojtje ekzekutive dhe siguri, si dhe shërbime të tjera të komunikimit, edukimit etj. Këshilltar i kampanjës politike të Barack Obamës dhe John Kerry. Si dhe mentor personal i Mimoza Thaqit që nga Janari i viti 2011. Pasi të mbaroj ky trajnim 2 ditor, ju do të vlerësoni vetë se kjo ditë do të jetë një nga ditët kur jeta juaj do të përcaktoj një FILLIM TË RI.

Edd Mills na përshëndet me moton “MY HEART FOR PEOPLE” (ZEMRA IME PËR NJERËZIT)

7 views0 comments

Commenti


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page