ESHTE LIRIA

Nje rob i zene nga armiku: dhe kishte dy mundesi nga Kapiteni:

1. Te pushkatohet

2. Te dale nga ajo derë.

Robi pyeti: Cka ka ne ate dere!

Kapiteni tha askush nuk e di e gjitha qe mund te ju themi jane koridore te panjohura!

DHe i roberuarii tha: E zgjedh pushkatimin!

Dhe kur filloi pushkatimi sekretari i kapItenit pyeti çka ka pas asaj dere?

Kapiteni tha: ESHTE LIRIA!

www.mimozapower.com


116 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌