top of page
2023.PNG

Eshte nje epoke e re, ku planeti toke kalon ne nje dimenzion tjeter,

November 29, 2013 · shkruar nga Mimoza Thaqi

Eshte nje epoke e re, ku planeti toke kalon ne nje dimenzion tjeter, do te krijohen dy botera paralele, njera do te jete pozitive dhe tjetra negative. Disa do te kalojne ne dimenzionin pozitiv e te tjeret do te ngelen ne ate negativ. As njera pjese nuk do te kuptoje se cdar ndodh, asnje njeri nuk mund ta detyrosh te mare pjese ne dimezionin e larte pozitiv, vetem ata qe jane ne mes dhe nuk dijne nga te orientohen do te mund te ndikohen nga nje fjale pozitive dhe te vendosin per nje jete me te mire. Ky proces eshte duke ndodhur. Dhe pastaj le te themi se dijme dicka!!!! Sapo mora keto informacione te cilat edhe per mua jane te pakuptueshme, mora informacione se ne duhet te mesojme nga cdo eksperience dhe te ritemi, duket te mesojme dhe mos te perserisim te njejtin gabim, nuk duhet te kemi frike por duhet te vazhdojme te ritemi.272 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page