Eshte shume interesante te kerkoni për eksperimentin e 100 Majmuneve

Eshte shume interesante te kerkoni eksperimentin e 100 Majmuneve, aty do te zbuloni dicka interesante.

Edhe me njerezit eshte e njejta, njejte si majmuni shikon, majmuni ben edhe njerezit bejne ashtu.

Por duhet majmuni i pare te gjej rrugen ne labirinth deri te bananet qe pastaj te tjeret te shkojne pas tij. Dhe pastaj te tjeret majmune qe jane ne ishullin tjeter i gjejne bananet ne labirinth me tentimin e pare.

Apo me larjan e patateve te embela.

Kur vetem nje njeri zbulon dicka te re, dicka te mire se pari nuk e ndjekin, nuk e besojne, e shajne e kritikojne mirepo sa te ndjejne shijen e suksesit fillone te bejne si ai.😊
0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Hyrje në Nivelin 4

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌