top of page
2023.PNG

Eshte vetem nje mendim dhe mendimi mund te ndryshoje.

Ne te gjithe jemi pergjegjes per pervojat tona.

Cdo mendim qe mendojme krijon te ardhmen tone.


Pika e fuqise gjithnje eshte ne kohe e tashme.

Cdo kush vuan nga urrejtja ndaj vetes dhe fajit.


Pika kulminante per te gjithe eshte, "Nuk jam mjaftueshem i mire".

Eshte vetem nje mendim dhe mendimi mund te ndryshoje.


Ne vete i krijojm etrupit te ashtuquajtura semundje.

Fyerjet, kritikat dhe faji jane strukturat me te rezikshme.


Te lirohesh nga fyerja mund te shkaterroje madje dhe kancerin.

Ne duhet patjeter te lirohemi nga e kaluara dhe t'ju falim te gjitheve.


Ne duhet te fillojme te mesojme te duam veteveten.

Miratimi dhe pranimi i vetevetes tani jane celesi i ndryshimeve pozitive.


Kur ne me te vertete e duam vetveten cdo gje ne jeten tone fillon te punoje.


Per tu liruar nga cdo bllokim, limitim, mendim negativ, ndjesi negative qe te mberthen ne fyt, ndjenja te fuqishme qe te reflektohen ne lukth dhe shume emocione te tjera, kliko ketu per tu bere pjese.344 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page