Faktet jane se ne jetojme ne Ballkanin qe sipas fakteve eshte pjese e varfer, POR

Faktet jane se ne jetojme ne Ballkanin qe sipas fakteve eshte pjese e varfer.


Synimi eshte se ne kemi mendime te pasura dhe jetojme ne nje Bote e cila ka bollek per te gjithe.


Nese larojme programin Ballkan dhe e zevendesojme ate me nje BOTE te pasur dhe te bollshme edhe ne do te jemi te pasur menderisht shpirterisht dhe materialisht.274 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌