top of page
2023.PNG

Falja eshte dashuri e treguar ne veper, zgjidh ta besh ate.

Faktori kryesori i aftesise se faljes eshte gadishmeria per ta bere kete. Nese sinqerisht doni t'a falni dike, ju vetem te shprehurit e deshires suaj me shume se gjysmen e punes ose 51% te saj. Me siguri jeni te vetedijshem se po falet dike, nuk do te thote se ai ju pelqeu dhe se tani doni te coni jete me te.


Askush s'mund t'ju detyroje ta doni dike, sikurse qe asnje qeveri e botes nuk mund te jap urdher ligjor per ekzistimin e vullnetit te dashurise, te tolerances dhe te qetesise shpirterore. Pra, kuptohet se eshte e pamundur qe dikush t'ju pelqeje veteem per shkak se ne parlament qenka aprovuar nje ligj ne lidhje me kete.


Mirpo, te afermit mund t'i duam edhe pse ndoshta nuk na pelqejne. Bibla thote: " Duajeni njeri-tjetrin!" Kete gjithkush mund ta beje: mjafton deshira e sinqerte. Dashuri do te thote te afermit tend t'i deshirosh shendet, lumturi, rehati, gezim dhe mireqenie. Per ta bere kete duhet plotesuar vetem nje kusht paraprak- sinqeriteti.


Te falesh dike a dicka, nuk do te thote te jesh zemergjere, perkundrazi tejet vetjak, sepse cdo gje qe e deshironi per te tjeret, ne te vertete e deshironi per veten, ia deshironi vetevetes suaj. Njeriu eshte nje kopje e mendimeve dhe ndjenjave te veta. A ka gje me te thjeshte dhe me te bukur se kjo? Pergjigen jepjani vetes sapo ta perfundoni kete shkrim.37 views0 comments

Comentarios


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page