top of page
2023.PNG

Falni veten pse keni vepruar ashtu sic keni vepruar, falni te tjeret pse kane vepruar ashtu...

Ata që asnjëherë nuk kanë gabuar kanë të drejtë të akuzojnë ose fajësojnë të tjerët. Këtë e ka thënë Jesus në një formë tjetër dhe ju të gjithë e dini.

Dhe tani mos beni asgje tjeter përveç kësaj: Ju këtë e dini apo? E keni lexuar nga mësimet e shenjta, apo?


E dini po, vërtet e dini?

Mendoni jetën tuaj dhe do te shikoni gjithe gabimet e juaja, sa here ne dite ju e akuzoni veten, e fajesoni pse keni gabuar?


Kur te filloni dhe analizoni ne kete forme do te kuptoni se ska askush tjeter qe duhet fajesuar, jeni ju sepse ju keni mundur te tregoni per nje padrejtesi qe ju eshte bere dhe keni heshtur, sepse nuk keni patur guximin.


Por nese drejtoheni nga Zoti dhe i kerkoni falje atij ai ju fal. Bëjeni kete lironi veten nga gabimet qe i shikoni te te tjeret, ju i njihni ato gabime se jane gabime sepse vete keni gabuar ashtu, prandaj i shikoni te te tjeret.


Falni veten pse keni vepruar ashtu sic keni vepruar, falni te tjeret pse kane vepruar ashtu sic kane vepruar. Pra mësimet e shenjta nuk jane mesime qe i lexon njehere dhe i di, por gjtihe jeten ata duhet aplikuar.


Dhe aplikimi nuk eshte gje e lehte. Por pa veshtiresi nuk ka lehtesi.

Nga nje vend tek i cili po e bej kete qe ju them.217 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page