top of page
2023.PNG

Fillojmë në 8 Gusht projektin më të ri, i cili do sjelli freski në çdo shtëpi.

Fillon një projekti Madhor 888 në Iam Power, është plotësisht falas.

Një projekt, i cili vjen me trajnimet më të fuqishme të paraqitura tek ju ndonjëherë.


Projekti do sjelli freski, dashuri, harmoni, fuqizimim, mrekulli në jetën tuaj, por jo vetëm...

Do të sjelli gjithçka në familjet tuaja, saqë dhe ju do të të habiteni se si po ndodhin gjëra kaq të fuqishme tek ju.


Qëndroni të sinkronizuar me lajmërimet tona nëpër grupe, që të mos humbisni asnjë detaj të këtij projekti.Vetëm duhet të regjistroheni në këtë webfaqe që të ju njoftojmë si ti ndiqni trajnimet.37 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page