top of page
2023.PNG

Filloni të bëni një biznes si trainues ndërsa punoni me kohë të plotë diku tjetër.

Ky është udhëzuesi përfundimtar për të filluar një biznes anësor (ndërsa punoni me kohë të plotë) me gjithçka që ju nevojitet për ta bërë atë me sukses.


Pra, nëse doni të:


Shtojini të ardhurat tuaja aktuale dhe zbuloni nëse trajnimi është mënyra për ta bërë këtë

Identifikoni dhe merrni klientët e trainimit të cilët janë të gatshëm t'ju paguajnë çmim të lartë

Merrni një rrjedhë të qëndrueshme të klientëve të trajnimit

Merrni strategji efektive të provuara dhe të testuara të cilat nuk do të humbin kohën tuaj

Shmangni djegien e vetes gjatë procesit ose shpenzimin e një tufë parash për gjëra që nuk funksionojnë

Atëherë do ta pëlqeni këtë udhëzues të ri.

Pse trajnim?


Nëse ju tërheq trajnimi, ju ndoshta keni një pasion për njerëzit - një dëshirë të thellë për t'i parë ata të arrijnë rezultate të shkëlqyera dhe një nxitje për t'i ndihmuar ata ta bëjnë këtë. Ju merrni një ndjenjë të shkëlqyeshme kënaqësie duke ndikuar pozitivisht tek ata me të cilët bashkëveproni.


Trajnimi ju lejon të bëni pikërisht këtë ndërsa jeni në gjendje të jetoni me bollëk dhe të njiheni për të.


Sipas Studimit Global të Trajnimit të ICF-së 2020, të ardhurat mesatare nga trajnimi janë 47,100 dollarë.


Dhe kjo është vetëm mesatarja.


Trajnerët e suksesshëm mund të bëjnë me lehtësi 6 shifra dhe ata më të suksesshmit bëjnë miliona në vit.


Është ngutja e përsosur anësore për të filluar ndërsa jeni në punën tuaj me kohë të plotë pasi ju jep liri, fleksibilitet dhe përmbushje të jashtëzakonshme gjatë fillimit dhe rritjes së saj.


Të shohësh veten të ndihmosh të tjerët dhe të ndryshosh jetën e tyre mund të të japë frymëzimin aq të nevojshëm që pak punë të tjera mund të ofrojnë.


Pse një punë anësore?


Duke folur gjerësisht, një punë anësore është një aktivitet që ju bëni jashtë ditës ose punës tuaj me kohë të plotë për të lëvizur në drejtimin ku po bëni diçka që doni dhe keni pasion dhe të fitoni para shtesë nga ajo.


Shumë prej nesh ndihen të mbërthyer në punën e përditshme. Ne dëshirojmë të bëjmë diçka më të madhe. Diçka më përmbushëse aty ku po ndihmojmë të tjerët dhe po e bëjmë botën një vend më të mirë.


Studimet tregojnë se 85% e njerëzve janë të pakënaqur me punën e tyre aktuale dhe 77% duan të kenë një ndikim pozitiv në botë.


Por shumë shpesh, bërja e kësaj nuk është e qëndrueshme - të paktën kur sapo keni filluar.


Dhe në të njëjtën kohë, jeta nuk ndalet. Ju duhet të mbani veten, të keni fatura për të paguar dhe një mënyrë jetese të caktuar për të ruajtur.


Një punë ditore kujdeset për këto baza. Ju siguron stabilitet ndërsa e rritni pasionin tuaj në diçka që është e qëndrueshme - shikimi i të dhënave më poshtë, realisht është i arritshëm por mund të kërkojë kohë.


Iam Power po ritet shumë shpejt dhe ka nevojë për Trajner që i kanë mjeshëtruar mësimet në këtë platformë. Prandaj shfrytëzoni këtë mundësi që ju jepet tani me çmimet më të përballueshme të mundëshme që ti shtoni vetes edhe një Profesion.


Në trajnimin e drejtpërdrejtë me Mimoza Thaqin për 6 muaj ose 1 vit ju mund të arrini këtë shumë shpejt.

Aplikoni tani që të ju kontaktojmë dhe të ju mundësojmë të ardhura shtesë për mirëqenien tuaj.
297 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page