Filloni ti jepni rendesine, vetes. Mjaft i ritet te tjeret!


Filloni ti jepni rendesine, vetes. Mjaft i ritet te tjeret, sepse nje dite ata do te shkelin.


Dhe sdo ngelet asgje pervec therimave te shndruara ne pluhur. Une e di se ti je i mire, e mire dhe duke ritur te tjeret ti rit veten por nuk eshte gjithmon keshtu, njerezit egocentrik dine te shtiren deri ne ate mase sa ti si dallon dot.


Nje dite shpirti i tyre i varfer do ta shfaq veten. Do ta shfaq po kur te gjej nje njeri me te rendesishem se ti do ti ngjitet atij dhe do te hudh ty.


Kur te shfaqen keta njerez, si i dallon: kane shume personalitete, ndrojn emrat e tyre ne baze te nevojave te interesave vetanake.


Kujdes nga njerezit pa identitet personal, pa familje te mirefillte dhe qe shtiren se jane shpirteror.

Mimoza Taqi

March 5, 2018 at 11:44 PM ·385 views5 comments

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌