FITIMTARET ASNJEHERE NUK DOREZOHEN

FITIMTARET ASNJEHERE NUK DOREZOHEN


•Fitimi eshe nje loje 10 vjecare 20 vjecare, do te shkosh neper jete si treni i shpejte njehere larte e njehere poshte!


Nje ligj tjeter i pashkruar.

•Te gjithe parate ne bote nuk mund ta blejne dhe ndertojne shkaterimin e nje familje.

•Duhet te gjesh kohe ti japesh familjes gjithe kohen dhe gjithe dashurine qe meritojne dhe duhet ta kene.


E SHIKONI njerez

•Une nuk jam e mencur mjaftueshem

•Une nuk jam e mire mjaftueshme qe te marr ndonje levdate per ate qe kam bere me kompanine time.

•Zoti me ka bekuar me shume se ajo qe une ndonjehere e kam enderuar apo imagjinuar.

•Jam bekuar me bashkeshortin me te mrekullueshem qe Zoti mund tia dergoj dikujt Avni Thaqi. Ne i ndame te gjithe bashke koherat e mira dhe te veshtira.

•Femijet tone Diellin, Yllzen dhe Eliotin. Te cilet kur ne u vetedisuam filluan te shijojne jeten e tyre.
0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Hyrje në Nivelin 4

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌