Fjalë për fjalë: "Trokit dhe duhet te te hapet, kërko dhe duhet te te jepet"

Fjalë për fjalë: "Trokit dhe duhet te te hapet, kërko dhe duhet te te jepet" fjali te shenjta, te cilat te gjithe i dijmë apo?

Fjalia nuk eshte si flasim ne:

Nuk është:

mund te te hapet, ndoshta do te hapet, nuk do te hapet, eshte e pamundur te hapet, nuk besoj se mund te hapet, eshte mashtrim nuk hapet, ka politikan te dera dhe ata se hapin, eshte prishur dera dhe nuk hapet, eshte ndryshkur celesi dhe nuk hapet,

Sepse dera e hapur eshte e hapur per te gjithe, por thote trokit dhe kerko fjala,

Dhe fjala u shtremberua...
160 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌