top of page
2023.PNG

Flet e kendon per falenderimin, mirenjohjen e faljen e ketë veti e ka të fundit që e aplikon në jetë

Shkruajme libra veç për të shitur libra, e jo ta mendojmë se me atë libër çfarë po përcjell te lexuesi, vallë është ajo që ti ke shkruar e vërtetë në jetën tënde apo hajt veç të shkruaj fjale të bukura?

Flet e kendon per falenderimin, mirenjohjen e faljen e ketë veti e ka të fundit që e aplikon në jetë.

Flet për qetësinë shpirtërore e vdes nga brenda nga shprazetira e shqetësimi që se kupton nga i vjen!

Flet e shkruan për shërimin, e ka lloj lloj sëmundjesh të vetat. Sa shumë libra jane të shkruar kështu kot dhe sa shume jetë njerzish janë marrë ne qafë për këtë arsye. Sepse shkrimtarët nuk kanë asnjë pikë përgjegjësie se nga i orientojnë lexuesit, dhe çfarë ju japin. E si mund të japish diçka që nuk ke, e si mund të japësh sy te të tjerët kur vetë je i verbuar ( mentalisht) Për këtë arsye nuk kam shkruar akoma libër dhe sdo të shkruaj derisa të zhduken gjithë librat që morën në qafë njerëzimin. Kevin Trudeau mua më shpëtoi nga leximi i lloj lloj librave që janë vetëm copy paste nga autor të ndyshëm, nga shkencëtar e motivues që e bëjnë shpikje të tyren diçka që është e lashtë sa vetë bota. Prandaj sugjeroj të studioni nga Kevin që të hapni sytë ku jeni duke shkuar dhe çfarë po bëni me jetën tuaj.

187 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Veneranda Zeneli
Veneranda Zeneli
Jun 17, 2020

Faleminderit Jevi e Mimoze🙏🏻🙏🏻

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page