top of page
2023.PNG

Foto nga seminari Lidershipi dhe Fuqia, në Swis Diamond Prishtinë me datë 10. Shtator. 2015


_DSC8719
_DSC8722
_DSC8686
_DSC8698
_DSC8715
_DSC8713
_DSC8711
_DSC8710
_DSC8709
_DSC8705

_DSC8766
1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page