Frika është: Provë Fallco që Duket si e Vërtetë!

Vendosi kolera të hynte në një qytet dhe të merrte 1000 jetë. Kur ajo u largua nga qyteti, kishte 10,000 të vdekur. Kur u pyet se pse ajo mori 10 herë më shumë jetë, ajo u përgjigj: "Mora 1.000, frika i mori pjesën tjetër"!

127 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌