top of page
2023.PNG

“Frika është vegël e djallit dhe prodhim i imagjinatës së njeriut”.

“Frika është vegël e djallit dhe prodhim i imagjinatës së njeriut”.

“Vetëbesimi në vetvete është armë e prodhuar nga njeriu, e cila e mposht djallin.

Gjithashtu ai është dhe vegël e prodhuar nga njeriu, për të triumfuar në jetë.

Por më shumë se kjo, është një rrugë që të çon drejt forcave të padukshme të universit, të cilat qëndrojnë pas njeriut, që nuk beson në dështim dhe humbje, duke i quajtur ato vetëm përvoja të përkohshme.”

-Napoleon Hill

Mposhtjen e Djallit e dëergojmë me postë në gjithë botën, mund ta bëni porosinë këtu

Më shumë se kurë më parë keni nevojë të dëgjoni dhe lexoni informacione pozitive. Abonohuni FALAS për Iam Power dhe qëndroni më të fortë se frika.325 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page