“Frika nuk është e vërtetë."

  1. “Frika nuk është e vërtetë. Është një produkt i imagjinatës sonë. I vetmi vend që frika mund të ekzistojë është në mendimet tona për të ardhmen - duke bërë që ne të vuajmë gjëra që nuk ekzistojnë aktualisht dhe që nuk mund të ekzistojnë kurrë. Kjo është afër Çmendurisë! Tani mos më mer gabim, rreziku është shumë i vërtetë. Por frika është një zgjedhje. " - Ranger General Cypher Raige, "Pas Tokës"

  2. Will Smith

  3. https://www.instagram.com/p/B8u7_XKhcRr/?fbclid=IwAR1NAwTevY741r7_C8QswGXMYrIpkOAsc7G-PMi0HXozSHwLu2Xaxz0oaHU

266 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌