top of page
2023.PNG

FRYMEMARRJA! Tema qe starton webinarin intensiv ne Iam Power!

Updated: Jan 21, 2022Dje kisha nje bisede me Dori Taci, anetare e bordit ne Iam Power dhe Trajnere Motivuese, biseda ishte lidhur me trajnimin 6 Javor qe fillon pas 2 diteve, me date 20. Janar 2022.


Ajo qe doja te ndaj me ju ketu sa i perket Dorit eshte perkushtimi i saj ne rritjen personale dhe arritjet e saj qe nga momenti qe u regjistrua ne Iam Power.

Kur ajo me shpjegonte se cfare materiale ka pregaditur per webinar vertete me befasoi, menyra se si ajo organizon cdo gje dhe eshte ne ditet e fundit te shtatezanise eshte per cdo vleresim.


Dori nuk gjen arsyetime asnjehere, ajo eshte aty ne fron gjate gjithe kohes, ajo e di se Iam Power nuk eshte vetem nje pune por me 100% siguri e di se eshte nje mision.

Qe te shikoni transformimine Dorit, Erises, Marsides dhe Nertiles ne Iam Power ne krijuam nje webianr me shume informacione te fuqishme me nje çmim shumë të ulët që të kenë akces të mundshëm të gjithë.


Ky çmim u mundësua për 57 personat e pare qe regjistrohen, pas mbushjes se ketij nr cmimi do te jete 74 Euro.

Qe te transformoni jeten tuaj dhe ta kuptoni sa te fuqishme jane trajnimet ne Iam Power ju inkurajoj ta merrni kete trajnim.78 views1 comment

Recent Posts

See All

1 commentaire


😍

J'aime
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page