top of page
2023.PNG

FUNDJAVA E ENDRRAVE! EVENTI HISTORIK QE TRAJNOI BOSSAT SHQIPTAR!

Me date 7 dhe 8 Maj 2022 u zhvillua eventi historik qe trajnoi bossat shqiptar, FUNDJAVA E ENDERRAVE!


Ky event i mire planifikuar dhe zbatuar ne menyre te shkelqyer nga Iam Power team u mbajt ne vendin e bukur shqiptar,

Brezovice te Kosoves!

Pjesemarrja ishte unike dhe ekskluzive vetem per ata qe paten vizion te gjenin ku ndodhen parate per bisnesin e tyre!Ishin vetem ata qe paten guxim te dalin nga zona konfore duke siguruar veten keshtu se do te mund ta hapin bisnesin qe zemra tyre enderron!Ishin ata qe drejtojne bisneset e tyre te suksesshme, ata qe kane ne pergjegjesi kompani te ndryshme shqiptare dhe ishin te gjithe ata qe sot, neser dhe gjithmone do te mund ti shihni si bossa, si ata qe do te doni te ishit si ata.

Por ata trajnohen, ata vendosin ne kohe, ata marrin hapa te guximshem drejt rritjes se tyre!


Dhe po, ata u larguan nga ky event shume te kenaqur dhe te lumtur dhe me certifikaten perkatese!Nderkohe lekturuesit e ketij eventi, sipermarresit e suksesshem zonja Mimoza Thaqi dhe zoti Avni Thaqi ndan me te

gjithe pjesemarresit informacione elitare, informacione qe hapin syte dhe te bejne te shkosh dhe ti marresh parate qe te duhen, informacione qe te tregojne sekrete qe askush po askush nuk i thote publikisht!


Biles as nuk duan qe ju ti dini!I gjithe takimi ishte shume interaktiv dhe me sfida te parapergatitura per te gjithe pjesemarresit duke te bere te mundur qe te rrisin fleksibilitetin dhe aplikimin e mesimeve menjehere ne bisnesin e tyre dhe njekohesisht duke bere te mundur arritjen e rezultateve qe duan.
Nje foto galeri me disa nga momentet gjate ketij eventi, e gjeni me poshte:


Do te doje te ishe pjese e kesaj energjie?
Nese pergjigja qe te erdhi ishte...PO...


Atehere....
Kliko ne butonin me poshte dhe na kontakto:305 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page