top of page
2023.PNG

Fuqia e te ndjerit mire dhe te paturit nje jete ne balance.

Gjdo gje qe kemi ne jetë eshte e lidhur me mendimet dhe emocionet tona dhe kjo eshte pikerisht ajo qe duhet te vetedisohemi..


Egziston nje mënyrë që ligjin e terheqjes ta bejm te punoj ne favorin tone duke perdorur emocionet dhe mendimet tona ..


Na ndiqni te shtunen ne oren 21:00 ne webinarin e radhes fuqizohu me I am Power.113 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page