top of page
2023.PNG

Fuqizimi i femrave ne Iam-Power

Ishin dy dite shume te bukura ku u shoqeruam, mesuam, kuptuam dhe zgjeruam mesimet ne Iam-Power, keto takime te Fuqizimit te femrave ne Iam-Power realizohen çdo vit dhe jane takime ku ne perkrahim njera tjetren, mirekuptojme, fuqizojme dhe me e rendesishmja nuk xhelozojme!


_DSC4716
_DSC4788
ylii
yliiii
yliiiiii
yliiiiiiiiiii
yll
yllk
2 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page