top of page
2023.PNG

Gabimet Çojnë në Sukses!

"SI TË LARGOJMË MENDIMET NEGATIVE"

28-29 Nëntorë 2020/Hotel Adriatik Durres


Bëhuni një Njeri i begatë, i lumtur, i shëndetshëm dhe i pasur për të shitur më mirë dhe / tregtar / krijues legjendar! Kjo, miku im, do të thotë që praktikisht çdo gjë është e mundur dhe e pamundur nuk është asgjë - me kusht që të jeni i gatshëm të MENDONI NË PËRMASA TË MËDHA, IMAGJINO NDRYSHIMIN dhe BËNI ÇFARA TË TJERËT REFUZOJN TË BËJNË. Ka Magji Në Të Menduarit në Përmasa të Mëdha Vite më parë dëgjova një thënie të fuqishme që më motivoi në një mënyrë të madhe - dhe unë ende i mbaj këto fjalë me vete sot. Ato janë si më poshtë: "Besoni të pamundurën dhe mund të bëni të pabesueshmen." Këto fjalë më ndihmuan të filloja një karrierë të suksesshme si ndërmarrëse, ku unë grumbullova një pasuri përtej asaj që mendoja si "të pabesueshme". Kur më në fund kuptova sekretet e suksesit në industrinë e  informacionit për vetë-përmirësim, çdo ditë ngrihesha nga shtrati duke menduar se çfarë mund të krijoja për ata që dëshironin të dinin atë që dija. Ky proces çoi në një pasuri të madhe shpirtëtore, ku pjesa më e madhe e jetës sime i kushtohet ndihmës ndaj atyre që vërtet duan një jetë ndryshe, studimit të shkencës së trurit - si dhe shikimit të fëmijëve të mi të rriten dhe të zhvillohen në njerëz që ata vërtetë duan të jenë. Vajza ime dhe i dashuri i saj sapo filluan një biznes të vogël të marketingut nga asgjë, ata hapëm zyrën e tyre dhe tani po riten çdo ditë e më shumë duke qenë shumë të përmbushur me punën që bëjnë dhe suksesin që kanë. Unë nuk ju dhash atyre para, unë ju dhash atyre vetëm motivim dhe informacione të fuqishme që ti aplikojnë në atë që po krijojnë, dhe kjo është me fuqishme se çdo ndihmë materiale që mund të jepet për mëshirë. Nuk duhet të kemi mëshirë dhe ti bëjmë të tjerët të varen nga ne por të ju ndihmojmë të zbulojnë luanin që fle brenda tyre! Gabimet Çojnë në Sukses Në mënyrë që ju të shihni të gjithë fotografinë, më lejoni ta bëj të qartë që unë nuk u ula vetëm në një tenxhere ari sapo fillova në këtë biznes. Unë paditur dhe pa dashje bëra një numër gabimesh (kryesisht me lëshim) herët - dhe këto gabime frenuan një ortek prosperiteti. Këto gabime e bënë procesin më të gjatë se sa do të kishte qenë nëse do të dija atëherë atë që unë definitivisht e di TANI. Lajmi i mirë është se këto gabime janë korrigjuar dhe korrigjohen lehtësisht. Sapo ndërrova ingranazhet, prosperiteti dhe bollëku më ndoqën shpejt - dhe kjo është ajo që unë dua dhe pres që të shoh të ndodhë edhe në jetën tuaj. Si lindi ky seminar? Duke parë se si mendimet e vjetra rilindin dhe e dërgojnë njeriun në një vend akoma më të ulët se sa kur ai filloi, kam bërë kërkime të vazhdueshme në këtë fushë dhe arrita në përfundim se vërtetë njeriu duhet të bëjë diçka fundamentale me veten që të ndryshojë përgjithmon kontrollin nga mendimet negative, dhe gjë që do ta ndaj me ju në këtë event 2 ditor...LEXO MË SHUMË PËR EVENTIN Me përzemërsi Mimoza Thaqi P.S. Ne kemi besim se do të magjepseni me të gjithë informacionin tepër të vlefshëm që do të mësoni nga këto 2 ditë. Avniu dhe unë pres që t'ju ndihmojmë në çdo mënyrë që ne dimë se si!

Kjo ofertë me kohë të kufizuar përfshin 3 trajnime me vlerë mbi: 191€! të cilat i fitoni FALAS358 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page