Gjerat me sekrete jane te fshehura para syve tane, sepse aty nuk na shkon mendja ti kerkojme.

Fjala life, li-fe, (genjeshter-lie, tarife-fee) tarifat e genjeshtrave. I bie se ne kete bote po paguajme tarifat e genjeshtrave te parardhesve dhe te vetes. Deri sa te mesohemi te mos genjejme veten dhe te tjeret do arrijme te shkojme ne botera tjera ku ndoshta jetes nuk i thone life por dicka tjeter.


Gjerat me sekrete jane te fshehura para syve tane, sepse aty nuk na shkon mendja ti kerkojme.


Ps: Qëndroni të motivuar, ju që jeni në Iam Power vazhdoni të dëgjoni audiot.

Do të mahniteni ku do të arrini edhe vetë nuk do ta besoni ku ishit dhe si arritët.

Ju që vlerësoni punën time dhe anëtarëve në Iam Power nëse sado pak ju kanë ndihmuar këshillat në këtë webfaqe. Bëheni anëtar në Iam Power sepse ashtu ndihmoni shumë anëtar të tjerë që ndihmojnë Iam power me gjithë zemër.


Me përzemërsi Mimoza Thaqi

578 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌