top of page
2023.PNG

Gjerat me te vlefshme, fshihen aty ku duken me shume, por neve na duket se atje larg eshte lumturia.

Dikush mallengjehet te qendroje 5 minuta me ty, e dikush qe te ka afer nuk te shikon, sepse ne te gjithe kemi nevoje per syze, me te cilat do te shohim gjerat qe i kemi shume afer.


Kemi verberi totale per pasurine qe kemi ne rrethin tone para syve tone.


Gjerat me te vlefshme fshihen aty ku duken me shume, por neve na duket se atje larg eshte lumturia, se atje shume larg eshte nje person qe mund te na ndihmoj, atje ne kontinentin tjeter atje pas gardhit kullosa eshte me e gjelber....thote Napoleon Hill.


Kur cdo gje kemi shume afer vetem duhet te degjojme me zemer dhe te pyesim me shpirt. Njeriu qe ke shume afer mund te jete sheruesi, pergjigjedhenesi dhe ndertuesi i lumturise tende, vetem vendos syze ose bej operacion syte mental ne I AM POWER.

185 views2 comments

2 Comments


Dorina Toci
Dorina Toci
Jun 07, 2021

Jeni te mrekullueshem. Jam e bekuar me ju. Faleminderit per perkushtimin tuaj te vazhdueshem. 👑

Like

Dorina Toci
Dorina Toci
Jun 07, 2021

👑

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page