top of page
2023.PNG

Gjithçka fillon në planin shpirtëror dhe atehere manifestohet në planin fizik...


Arritja e "gjendjeve më të larta të vetëdijes, nuk do të thotë asgjë për shumicën e njerëzve.


Duke u bërë më të ndritshëm, më vigjilent, zemërmirë, më të gëzuar, më të lumtur, të gëzueshëm, të dashur, më të shpejtë mendërisht dhe më të aftë për të trajtuar dhe përballur gjithçka në jetë me hir, lehtësi dhe pothuajse pa mundim.


Të jesh në gjendje të krijosh këndshëm jetën që dëshiron dhe dëshiron. Të kesh një ndjenjë të brendshme paqeje, pranimi, mirëkuptimi, sigurie totale, përmbushjeje dhe kënaqësie të plotë, gjithçka që përfshihet në ndjenjat e vlerësimit dhe mirënjohjes pa ndërprerje. ”

Kush nuk do ta donte atë?


Kjo është ajo që është një gjendje e lartë e vetëdijes .

Po përjeton jo vetëm duke ditur, por në të vërtetë duke mesuar nga përvoja, se ekziston NJE Ndërgjegjje Universale ose Energji, nga e cila manifestohet GJITHACKA.


Gjithçka fillon në planin shpirtëror dhe atehere manifestohet në planin fizik.

Tekste antike si Veda, I Ching, Mësimet e Tao-s, Kabala, Talmud, Misticizmi Sufi, The Zohar dhe shumë më tepër mësojnë gjëra të tilla.


Shumica e njerëzve nuk e dinë se Dhiata e Vjetër dhe e Re e Biblës gjithashtu i mëson këto gjëra. Mendoni për këtë: Ajo që ju dëshironi, qëllimet tuaja, duhet se pari të jenë në ne realizimin shpirteror para se ato të shfaqen në sferën fizike.


Kjo është thënë shumë ne mënyra të ndryshme nga tekstet antike në të gjithë botën.

Forca e jetës ose burimi i të gjithë jetës vjen nga sfera shpirtërore. Çdo gjë është thjesht një shtrirje e kësaj force jetësore GJITHCKA ESHTE NJE.


Eshtë NJE dhe i vetmi BURIM i gjithçkaje. Ajo pemë lisi në kodër në atë ishull të vogël, ketri që jeton brenda asaj peme, shkëmbi në fund të detit, të gjithëve u është dhënë jetë pasi ne thjesht jemi një zgjatim i forcës jetësore, te NJE BURIMI.


Të gjitha forcat e natyrës dhe të gjithë elementët e saj, toka, uji, ajri dhe zjarri, të gjitha janë veçse reflektime të intelekteve tona sublime në gjendjen e tyre të të qenit këtu më lart. Çdo nuancë e çdo vale të detit, çdo lule me ere, gjithçka fillon KETU në fushën shpirtërore

.

Njeriu thjesht nuk e di se Zoti i dha atij fuqinë për të futur në mbretërinë shpirtërore, çfarëdo që dëshiron, dhe kjo më pas duhet, me kohë, të shfaqet në botën e tij fizike ".
209 views3 comments

Recent Posts

See All

3 Comments


Amarilda Lile😇
Amarilda Lile😇
Apr 11, 2021

Dritë je Dori @doritaci 🌟💖

Like

Amarilda Lile😇
Amarilda Lile😇
Mar 30, 2021

sa e bukur sa mire ndihem kur inlexoj magji ke 💖

Like
Dori Taci
Dori Taci
Apr 11, 2021
Replying to

Amarilda Lile je e mrekullueshme zemer.

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page