top of page
2023.PNG

I AM POWER eshte shkolla qe mua mi ka mesuar shkronjat e jetes, me ka mesuar si te dua vehten dhe...

Cili nivel jeni ne I AM POWER? Ne nvelin 2

Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Mrekulli e zbuluar

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? Shume her 30 minuta deri me 2 ore e disa here aspak

Sa here i keni degjuar DJUJ? Mijera here

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Po

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? Keto te dyja te ndihmojne te largosh mendimet negative,ta zevendesosh me around positive ta rritesh vetbesimin te zhukesh frigen fobine e te fitosh force konfidence e shume gjera qe ne kalojme ne jeten e perditshme

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? 2 here

Cilin e degjon ti ? Kevin T,Mimoza Thaqin

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? 2 here

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? Pafundesisht

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? Po gjithashtu kam blere CD ne anglisht qe vajza ime ti degjoje

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. 100% piken me te larte

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone? Po

..................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? Niveli 1 Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Eshte nje klub qe mua me.ka dhene shume emocione me.ka hapur syte tek.e verteta , me ka rritur shpresen per qellimet e mija , kan shume.tr dhema qe duke i marre nga ky klub muae.eshte rritur besimi te vetia dhe te ndihem.i.forte Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? 3-4 Sa here i keni degjuar DJUJ? 3 here A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Po nga deshira juaj eshte urdhri juaj , si ta udhehewim.vetrn ne kohe krizash , afirmimet ditore etj Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? Kete dua te me shpjegoni ju lutem jam.ne nivelin 1 dhe tls cfare esjte ?. Cilin e degjon ti ? Mimoza thaqi Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? Nuk e kam.bere akoma jam.ne nivelin 1 Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? Nuk jam plotesisht i kenaqur kam.shume pune akoma A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? Po Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. Ka skuader te kualifikuar sepsee.ne krye liderin e tyre besoj se skuadra do zgjidhet dhe me merite perderisa esht skuader e i am power A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone? Patjeter.

..............................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? 1

Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Jemi te bekuar qe ju kemi,MREKULLI

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? Deri ne 6 ose 7 ore

Sa here i keni degjuar DJUJ? 4

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Po

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? Terapia e fushes se mendimit

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? 15 here ndonjeher me shum

Cilin e degjon ti ? Mimoza Thaqin, Kevin Trudeau

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? 3 here

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? Jam shum e kenaqur

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? I kam kuptuar, por cdoher qe i ndegjoj i kuptoj edhe me mire

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. Jeni skuader e mrekullueshme,jemi te bekuar qe ju kemi

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone? Po patjeter.

..................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? un jam ne nivelin 1 Cfare mendoni per I AM POWER si klub? I AM POWER eshte nje klup ku ne mesojm qe ti kalojm me let sfidat e jetes te kemi me shum sukses ne jet Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? 1ore 2dhe me shum Sa here i keni degjuar DJUJ? 3deri ne 4 here A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? po disa po Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? per te larguar frikrat dhe bllokimet Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? 5 deri ne 6 si te jet dita kur e kam ndjer te nevojshme Cilin e degjon ti ? Mimoza Thacin Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? shum pun per te kaluar nivelin 1 Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? jam e kenaqur po me duet te punoj akoma A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? po deri diku po Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. nje skuader e mbrekullueshme A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone? po.

.......................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? Niveli I 2-te

Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Jan 7 mrekulli te botes dhe un qe kam investuar ne veten time ne IAM POWER jam mrekullia e 8-te dhe keto 8 Mrekulli zbulohen nepermjet ketij Klubi 😍

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? Cdo dite te pakten 2 ore

Sa here i keni degjuar DJUJ? Gjithmon rikthehem duke I ndegjuar

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Sigurisht qe po

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? jan teknika per sherim dhe lirimin e emocjoneve

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? Tekniken EFT e praktikoj shpesh dhe me ndihmon shum per lirimin e emocjoneve

Cilin e degjon ti ? Degjoj njerzit qe kan ate informacjon qe dua un , njerzit qe kan realizuar vertet endrrat e tyre

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? 2 here te 3-ten her e kalova

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? Kam akoma shum per te mesuar

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? Po

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. Jam me fat qe jam anetare e keti klubi dhe uroj te jem pjes e ksaj skuadre sa me pare ,

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone? Po.

.............................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? Niveli 2

Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Mendoj qe eshte nje klub I cili po na meson shume gjera qe duhet t' na I kishin mesuar me heret (ne shkolle). Jam mirenjohese per shume mesime qe kane shume vlera dhe duke i aplikuar, me kane ndryshuar per mire.

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? Ndryshon nga dita ne dite: ka dite 1 ore ka dite 4-5 ore

Sa here i keni degjuar DJUJ? Mbi 10 here mbase dhe me shume. Vazhdoj dhe i degjoj akoma.

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Po, kam nxjerr shume shenime.

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? Teknika e lirimit ....?

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? I kam praktikuar me shpesh ne muajt e meparshem por ngaqe me jep dhimbje koke dhe nuk po mundem me.

Cilin e degjon ti ? Zotin dhe veten time.

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? Ndoshta 3 here ne mos gaboj.

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? Shume e kenaqur por serish do doja akoma me shume.

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? Besoj se po.

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. Fantastike.

.........................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? NIVELI 4 Cfare mendoni per I AM POWER si klub? IAM POWER ESHTE SHKOLLA QE MUA MI KA MESUAR SHKRONJAT E JETES ,ME KA MESUAR SE SI TA DUA VETEN DHE TA VLERSOJ VETEN SI DHE SE SI UN JOM FUQIA SE QDO GJE RRETH MEJE LEVIZ PER TE PLOTSUAR DESHIRAT QE UN DUA MIRNJOHESE NE PAFUNDESI I JAM ZOTIT DHE MIMOZES. Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? 4-8 ORE Sa here i keni degjuar DJUJ? 3 her kam ndegju cd A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Qdoher qdo detaj Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? teknika qe te ndihmojn se si mi liru bllokimet emocionale Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? por me se paku qe mundem me ba jon 10 5 TLS DHE 5 EFT Cilin e degjon ti ? MIMOZA THAQI Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? ME SE SHUMTI QE KAM PROVU PER NI TEST MI KALU DERI TE NIVELI 3 KA QEN 5 HER NIVELIN E 4 ENDE SKAM PROVU MI KALU MI KALU KA QEN 5 HER Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? SHUMMM JAM E KNAQUR SEPSE KAM NDRYSHUAR SHUM PIKA TE VETJA IME ATU KU KAM ENDRRUAR TI NDRYSHOJ KAM ARRIT REZULTATIN QE E KAM KERKU A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? SAHER QE I NDEGJOJ MESOJ MESIME TE REJAJAM Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. JAM ME FAT QE JOM PJES E I AM POEWR A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone? PO

Apliko per I AM POWER ne linkun :https://www.mimozapower.com/aplikoni-per-iam-power
104 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page