top of page
2023.PNG

I AM POWER-it i jam shume mirenjohes sepse eshte vendi i vetem ku kam gjetur te VERTETEN...

Cili nivel jeni ne I AM POWER? Ne nivelin e parë

Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Eshte platforma me e mire motivuese dhe per sukses ne jete

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? Perafersisht 1 orë

Sa here i keni degjuar DJUJ? Ni vit kam qe i ndegjoi çdo dit dhe vazhdoj ti ndegjoj ende

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Po kam nxjerr shenimet nga informatat DJUJ

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? Eshte teknika e Roger Callahan e cila sherben per ti shliruar bllokimet e energjis ne trup te cilat duhet ti prekim disa pika ne trupin ton

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? Mundohem ti praktikoj cdo dit pak nga pak

Cilin e degjon ti ? Une e ndegjoj Kevin trudeau, ai eshte mentori im

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? Nuk e kam bere asniher

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? Deri diku, nese e krahasoj veten me jeten qe kam pasur ne te kaluaren por kerkoj ende me shum sepse ende nuk jam i kenaqur me vendin ku jam tani

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? Pas ni viti qe i kam ndegjuar me jan bere me te kuptueshme mesimet e Kevinit, ne fillimet e mia nuk kam kuptuar pothuajse asgje pastaj me jan bere me te qarta dhe e di qe ka shume me shume

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. Per skuadren IAm Power une jam shum mirenjohes sepse esht vendi i vetem ku kam gjetur te verteten.

..............................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? Niveli 1 Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Shume motivues dhe pozitiv Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? 1-2 Sa here i keni degjuar DJUJ? Kam degjur 3 here duke i perseritur A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Po kam nxjerre . Kam fletoren time personale Cilin e degjon ti ? Iampower Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? Ende jam nivelin 1 Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? Shume A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? E kam kupruar mire, por kam ende ejtje ra degjoj perseri dhe perseri Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. Shume pozitive , ndihme dhe te kjarte A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone? Po

............................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? Niveli 2

Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Mrekulli qe te ndryshon jeten ne te gjitha aspektet

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? 6 deri 8 ore

Sa here i keni degjuar DJUJ? Me teper se 10 here,i degjoj gjdo dite jan pjes e jetes sime

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Marr shenime gjdo dit

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? Teknika TLS eshte lirimi i bllokimeve

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? Mengjes,mesdit dhe para gjumit se paku nga tri her

Cilin e degjon ti ? Mimozen

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? 6-7 here

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? Rritem gjdo dit,dua te mesoj edhe me shum

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? Sa her i ndegjoj mesoj me teper

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. Mrekullia me e madhe qe me ka ardh ne jet,ju jam shum mirnjohse dhe falemnderuese🙏🏻

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone? Me gjith deshire.

..............................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? Niveli 4 Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Eshte nje klub i jashtezakonshem ..rritje ,zhvillim personal,sukses..miresi dashuri.. Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? 5....6 ore Sa here i keni degjuar DJUJ? Shume here ..dhe vazhdoj ti degjoj sepse jane nje mrekulli A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Po shume Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? Teknike per lirimin e emocioneve , bllokimeve Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? Dy apo me teper Cilin e degjon ti ? Ate qe ka qen aty ku jam une ...dhe ne fund te fundit vetveten Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? 2 deri 3 here Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? Jane e kenaqur shume me rezultatet nga trajnimet ne Iam power A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? Po i kame kuptuar qarte...por vazhdoj me mesimet e mrekullueshme te Kevinit Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. Jane te mrekullueshme ...dhe falenderoj shume Dorin qe me ka udhehequr gjate rrugetimit ne Iam power A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone? Po

..............................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? niveli 1

Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Trajinime qe te ndrshojne jeten.

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? Jo shume shpesh

Sa here i keni degjuar DJUJ? Deri tani 2here

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Nuk kam njerr do vazhdoj ti degjoj akoma.

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? Nuk i kam praktikuar.

Cilin e degjon ti ? Degjoj ate qe ka ate jete qe une e deshiroj.

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? Jam i kenaqur , pore deshiroj me shume.

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? Jo shume do i degjoj me shume.

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. Skuader positive.

............................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? Niveli 1

Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Jemi te bekuar qe ju kemi, MREKULLI

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? Deri ne 6 apo 7 ore

Sa here i keni degjuar DJUJ? 4 her

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Po

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? Terapia e fushes se mendimit

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? 15 her ndonjeher me shum

Cilin e degjon ti ? Mimoza Thaqin, Kevin Trudeau

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? 3 here

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? Jam shum e knaqur

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? I kam kuptuar por cdoher qe i degjoj i kuptoj dhe me mir

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. Jeni skuadra me e mrekullueshme,jemi te bekuar qe ju kemi

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone? Po patjeter.

..............................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? 2 Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Eshte klubi qe duhet/mundet cdokush te vetzhvillohet varesisht nga ambicja e tij/saj. Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? Kam 1 muaj cdo dite rresht 5-10 ore ka raste dhe me shume ore qe degjoj,lexoj shkruaj.. Sa here i keni degjuar DJUJ? 4 ne periudha te ndryshme A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Gjithmone shenime Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? Teknika per lirim te bllokimeve Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? Pak, terhiqem shume nga informacionet dhe energjia ne takime webinare etj Cilin e degjon ti ? Ata qe kane cfare une dua te arrij te kem Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? 4 Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? E kenaqur por s mjafton A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? Po perpiqem ti kuptoj cdo dite me mire Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. SKUADER E MREKULLUESHME. ..............................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? Niveli i pare

Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Te mrekullueshem!

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? 2-3 ore varet nga angazhimet qe kam .

Sa here i keni degjuar DJUJ? shum here me japin energji pozitive

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Disa po i shenoj ne nje bllok personal

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? Teknika teyping per te ndryshu besimet dhe energjine

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? Sa here qe ndjej ndonje bllokim

Cilin e degjon ti ? Un degjoj vetem njerez te suksesshem qe me pune dhe perkushtim kan arritur gjerat ne jete.

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? jam ne nivelin e pare dhe dua ta perfeksionoj sa me shume me qellim keto mesime te behen pjese e perditshme imja.

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? Ne aspektin psikologjik mjaftueshem mire por dhe ate shpirteror dhe profesional kam akoma pune ber te bere.

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? Sa here qe i degjoj kuptoj gjera te reja.

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. Edhe pse nuk i njoh personalisht jane njerez te perkushtuar qe perhapin optimizem kulture ne shprehite e tyre dhe sukses .

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone? Patjeter mund ta shkruani.

..............................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER? 3

Cfare mendoni per I AM POWER si klub? Klubi me i fuqishem per sukses

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER? 2- 3 ore me raste edhe me shume

Sa here i keni degjuar DJUJ? 4 here

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse? Po

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER? Lirim i emocioneve dhe bllokimeve negative

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme? 20 here porjo gjithmone

Cilin e degjon ti ? I AM power (te verteten)

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ? Me shume se 2 here

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet? E bekuar qe i degjoj cdo dite

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ? Po

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER. Dinjitet seriozitet vertetetesi.

..............................................................................................................................................................

Apliko per I AM POWER ne linkun :https://www.mimozapower.com/aplikoni-per-iam-power


202 views0 comments

留言


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page