top of page
2023.PNG

“ I AM POWER”, starton këtë sezon pranveror me një seri WEBIANRESH FALAS vetëm për ju.

Të kesh besim në diçka do të thotë t'i besosh plotësisht. Njerëzit me besim të fortë janë të sigurt në njohuritë e tyre se, mund të bëjnë gjithçka që mendojnë dhe të përballojnë kohët më të vështira.


Të kesh besim te vetja, te njerëzit përreth teje, te fati yt dhe te universi mund t'ju ndihmojë të arrini edhe qëllimet tuaja më të larta.

“ I AM POWER” starton këtë sezon pranveror me një seri WEBIANRESH FALAS vetëm për ju.


Do të ndajmë sëbashku gjithçka rreth çdo gjëje që është brenda jush dhe kërkon përgjigje.

Trajnimet janë të rëndësishme sepse përfaqësojnë një mundësi të mirë për secilin prej jush, që të rrisni bazën e njohurive dhe të përmirësoni aftësitë tuaja dhe për t'u bërë më efektivë në jetë.


Do të jemi sëbashku për disa javë ndaj mos mungoni të ndiqni këto WEBINARE FALAS.


I ftuari i ditës së hënë special ishte : Bujar Shala- Sipërmarrës në Amerikë, i cili ndau udhëtimin e tij se si nga një I PUNËSUAR sot është SIPËRMARRËS.


Videon e keni tashmë të publikuar në Youtube Mimoza Thaqi ose klikoni ne linkun e mëposhtëm për ta degjuar.
20 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page