TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

I drejtohem zemres❤️ suaj, sepse ajo nuk ka frikë, i drejtohem asaj sepse ajo më kupton

I drejtohem zemres❤️ suaj, sepse ajo nuk ka frikë, i drejtohem asaj sepse ajo më kupton dhe i them të lutem ngrije zërin më lartë të të dëgjojë mendja e frikësuar nga çdo gjë që dëgjojmë dhe shikojmë në realitetin fizik.

Të lutem ❤️ ngrije zërin dhe thuaji mendjes se nuk ka asgjë për tu frikësuar, si çdo gjë që kaluam edhe kjo do të kalojë, si çdo gjë që përjetuam edhe këtu do të ngadhënjejmë.

Zemër ❤️ e dashur tregoi mendjes se është Zoti ai që çdo gjë e krijon për më të mirën tonë.

Zoti do të na thotë që ti kthehemi zemrës❤️ , natyrës së vërtetë tonës e cila është vetëm dashuri e mirësi. Zemër❤️ e dashur mos e lejo mendjen të të mbisundojë por le të mbisundojë vetëm mirësia për veten, familjen, shoqërinë dhe botën në përgjithësi. Të faleminderit Zot që vazhdimisht kujdesesh për ne në format më të përsosura të mundëshme, sepse përsosmëria është vetëm tek Ti, dhe ne i besojmë asaj. ☺️177 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌