Iam-Power 2016

Ju prezentojmë platformën Iam-Power për Vitin 2016.

Niveli 1 Iam-Power


BAZAT KRYESORE PËR ÇDO SUKSES NË JETË

Përmbajtja:

1.Dëshira Juaj Është Udhëri Juaj 14 Audio- Cd

2.Trajnimi Bazë Drejt Pasurimit 15 Audio Cd

3.Shkenca e Pasurimit-4 Audio Cd

4.Shkenca e Pasurimit- Libër Pdf- Format

5.Shkenca e Madhështisë- Libër Pdf-Format

 1. Seminari-video – Mposhtja e anës negative të botës

7.Meso-suksesin- Audio-2 Pjesë.mp3

Dhe te tjera programe ne audio dhe video.

Testim ne fund te vitit për marjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT-30 Audio

MJESHTRIMI I BAZAVE-13 Audio

VIDEO-7 Video

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME- 4 Libra

Total 54 materiale për studim nga shtepia!

Çmimi për nivelin 1 (99 Euro për 1 Vit)

Çdo Njeri Ka Ëndërra Që Ti Realizojë Ato Duhet Thjesht të Ndaj Nga Koha e Tij dhe të Mësoj Si të Arrij.

Niveli 2 Përmbajtja:


Përmbajtja

 1. Trajnim 12 javor- Qellimi I përcaktuar jetësor

2.Trajnim 12 javor- Ar brenda Ar jashtë

3.Qellimi Kryesor I Jetes Suaj-Audio Program.

 1. Sistemi I Pasurimit.

Testim ne fund te vitit për marjen e certificates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT-67 Audio

MJESHTRIMI I BAZAVE-86 Audio

VIDEO-37  Video

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME- 9 Libra

Total 199 materiale për studim nga shtepia.

Çmimi për nivelin 2 (199 Euro për 1 Vit)

Niveli 3 ( Përmbledhje e Diturisë së Specializuar për Sukses në Jetë)


Përmbajtja

1.Gjithë përmbajtja e niveli 1

 1. Gjithë përmbajtja e niveli 2

 2. Fuqizimi I femrave-Program 16 Javor

4.Trajnimi 12 javor Shkenca e manifestimit të parave

5.Trajnimi 24 javor- Kurs 6 mujor për të mësuar Ligjet dhe Parimet Kryesore të njerëzve më të pasur në botë.

6.Seminari nr 1-2016 në Iam-Power- Mjeshtrimi i Bazave për Çdo Aritje

7.Seminari nr 2-2016-në Iam-Power-  Fuqia e GIN dhe Iam-Power- Spiker Troy Macclain dhe Johan Hendriks.

 1. Seminari nr 3-2016  ne Iam-Power- Ribashkimi I familjes Iam-Power

 2. Seminar nr 4-2016 ne Iam-Power- Lidershipi dhe Fuqia

 3. Mësimi I teknikave për të tejkaluar, frikën nga kritika, varfëria, sëmundja, humbja e dashurisë!

 4. Video seminaret e viti 2015 në Iam-Power

16.Webinare mujore Online, me pyetje dhe përgjigje!

17.Mësimi I teknikës Për Lirimin e Programimeve të vendosura në Nëndijen tonë të cilat ndalojnë suksesin.

18.Mësimi I teknikës EFT- Teknika për Lirimin e Emocioneve.

19.Si të shndëroni “ Dështimin e Përkohshëm”  në Sukses Të Jashtëzakonshëm.

 1. Webinar Javor Deshira Juaj Eshte Urdheri Juaj –Perforcimi I DJUJ dhe libri Udhrëfyes.

 2. Rregullat e miresjelljes në Tavolinë, takimet e biznesit, dhe kodi I veshjes për biznes.

Testim në fund te vitit për marjen e certificatës për Arritje!

Dhe shume programe te tjera për rrugën tuaj drejt arritjeve!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT-84 Audio

MJESHTRIMI I BAZAVE-175 Audio

VIDEO-64  Video

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME- 74.

Ne total 397 ,material për studime nga shtëpia, të cilat shtohen dita ditës!

Çdo Njeri Ka Ëndërra Që Ti Realizojë Ato Duhet Thjesht të Ndaj Nga Koha e Tij dhe të Mësoj Si të Arrij.

Çmimi për nivelin 3 (399 Euro për 1 Vit)

Niveli 4 MENTORSHIP NJË NË NJË


Niveli 4 ( Mentorship nje ne nje me Mimoza Thaqi takim nje ne nje ose permes skype, për 1 vit rradhazi, është e vërtetuar shkencërisht se nga librat mësojmë dhe aplikojmë 8% të informacionit, nga audiot, videot për studim nga shtëpia 19% të informacionit dhe nga mësimi I drejtpërdrejtë me Mentor ose Trajner 89% , kur ju mësoni drejtpërdrejt me një trajner të specializuar suksesi juaj dhe investimi juaj shumëfishohet)

 1. Materiale të avancuara për arritje

 2. Fshehtësitë e Komunikimit, Shitjes dhe Marketingut!

 3. Testim ne fund te vitit për marjen e certificates për Arritje ME TE CILËN JU zgjeroni edukimin tuaj dhe bëheni I aftë dhe professional në biznesin tuaj apo karierën!

Gjithesejt 504 materiale për studime nga shtepia

 1. Çmimi për nivelin 4 (999 Euro për 1 Vit)

Shihemi ne Suksese

Iam-Power- Klubi I Suksesit Tuaj

Çdo Njeri Ka Ëndërra Që Ti Realizojë Ato Duhet Thjesht të Ndaj Nga Koha e Tij dhe të Mësoj Si të Arrij.

Qe të procesoni si kandidat i mundshëm për trajnime në Iam-Power

Dergoni keto  dokumentacione:

Leternjoftimin e skenuar

Email adresen

Nr e telefonit

Dhe cilin Nivel te Trajnimit e keni zgjedhur qe te ju dergojmë faturën përkatëse!

Shihemi ne suksese

e juaja Mimoza

0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌