top of page
2023.PNG

Isha mes dy energjive dhe po zgjedh ate te Dashurise.

Perderisa punoj per transferimin e Iam Power ne aplikacionin e ri, degjoj edhe disa trajnime qe jane aty. Njehere degjova videon 5 ne nivelin 3 pastaj degjove Edi Ramen, cfare i thote popullit ( dy raste te kunderta me njeri tjetrin, trajnimi te tregon fuqine e dashurise, Rama te tregon fuqine e frikes.

Isha mes dy energjive dhe po zgjedh ate te Dashurise. Edhe pse eshte ne mungese te madhe, por dite te mira do te vijne, qe te dijme se sa mire kemi qene u desh te shohim sa keq mund te behet.


Besoj si kure me pare kemi nevoje te degjojme ato trajnime, vecanerisht ne kohet qe po kalon bota sot. Te kthehemi nga vetja dhe te gjejme cilat jane kapacitetet e asaj qe jemi, si kontrollohet mendja jone dhe cfare na krijon frika.Shume do te ju sugjeroja ne vend te lajmeve te degjoni videot ne kanalin tim ne you tube, ju qe jeni ne Iam Power degjoni trajnimet aty. Mos lejoni virusi negativ te ju mare gezimin, shpresen dhe te ardhmen e bukur qe na pret.


Edhe kjo do te kaloje.Por kur degjon gjera qe do zemra ti degjoje do ta kaloni me lehte cdo gje.
203 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page