top of page
2023.PNG

JA ÇFARE NDODH PARA SE TE FILLONI MENTORIMIN!

Hap pas hapi, cfare ndodh me njeriun i cili seriozisht mendon dhe rezervon vendin e tij per te punuar me mentorin ose mentoren e saj!
Je vetem nje vendim larg dhe nese ke nevoje per ndihme apo mbeshtetje mos nguro te na kontakosh. Mjafton te klikosh mbi njeren nga fotot dhe vjen direkt tek ne!

196 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page