Ja su u del boja te gjitheve!

Ja su u del boja te gjitheve, para disa ditesh e ndava nje video te David Wilcock jo kete te fundit por pjesen e 3 ku flet per Pandemine, dhe ju kerkoj ndjese nese ju kam corientuar.


Por perderisa anetaret ne Iam Power jane te trajnuar sakte e kishin verejtur se ne minuten 50:05 ( i thote gruas se tij Say Some shit- Thuaj pak mut)

Ky person e ben kete vetem per te perfituar para, nuk eshte bere per ti besuar askujt.) Edhe pse nganjehere na pelqejne fjalet e bukura qe thote dikush dhe genjehemi nga fjalet por nuk duhet te bejme dicka te tille pa vertetuar faktet. Edhe pse ky nxirte shume fakte nga shume burime thoshte por te vertetetes nuk i ik askush. Ajo del aty ku nuk ta merr mendja. Marr pergjegjesi personale pse ndava kete person me disa nga ju. Tani eshte e juaja a do ta degjoni me tej ose jo.191 views0 comments