top of page
2023.PNG

Jemi gati te fillojme sfiden 21-ditore te fuqishme, e cila do te na ndihmoje shume, per te....

Updated: Feb 27, 2021

Jemi gati te fillojme sfiden 21-ditore te fuqishme, e cila do te na ndihmoje shume, per te rigjetur forcen dhe energjine dhe per te arritur gjera madheshtore ne jeten tone sikunder i meritojme, por i kemi harrruar qe i meritojme?


Une jam shume e lumtur, qe do te jemi sebashku ne kete grup per 21 dite.

Ky ushtrim do te jete vetem ne grupin MimozaThaqiGroup.


Sfiden 97-ditore nuk do kemi mundesi ta bejme, pasi facebook nuk na e lejon qe ta bejme sic duhej te benim dhe vendosem nje menyre tjeter te mrekullueshme dhe shume te thjeshte per nje ushtrim shume me te fuqishem akoma.


Kjo sfide do shume disciplinen ditore, qe do te thote ne duhet ti beni ushtrimet cdo dite dhe te punoni ato cka une do te postoje per ju...jo vetem te lexoni dicka dhe te beni nje like...ky ushtrim do t’ju nxjerr total nga ZONA E REHATISE dhe PERTACISE dhe do t’ju bej te hidhni hapin e pare drejte rrugetimit tuaj per te dashur veten, pasi gjithcka qe duam te manifestojme ne jeten tone, fillesen e ka tek dashuria per veten.


Nese nuk e duam veten, smund te duam askend dhe asgje. Nese jeni gati per kete sfide, komentoni tekstin: UNE JAM GATI TE FILLOJE KETE SFIDE.


Sfida do te startoje neser dhe do te jete nje rrugetim i jashtezakonshem dhe nje eksperience e fuqishme per te gjithe…


Jemi gatiiiiiii te gjithe per 21 dite udhetim?768 views9 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page