top of page
2023.PNG

Jemi qenie të palimituara dhe lejojmë shume energjitë negative të na mbërthejnë

Jemi qenie të palimituara dhe lejojmë shume energjitë negative të na mbërthejnë që të shtiremi të maskohemi se jemi të limituar, e gjithë ajo energji e marrë nga mendimet dhe energjitë negative e bën jetën tonë të jetë një përvojë shumë e vështirë!

Por ne gjithnjë kemi në veten tonë mundësinë që ti themi stop gjithçkaje dhe të vendosim të jetojmë ashtu si në të vërtetë jemi. Ky vendim është vetëm për 1 sekondë dhe unë ju them tani vendosni të jetoni të lirë ashtu siç edhe jeni. Shfrytëzoni energjinë tuaj të palimituar të ndërtoni gjithçka nga 0 deri në infinit.

Çdo sekond ju e keni këtë mundësi ti buzëqeshni jetës dhe ngjarjeve negative sepse ato janë vetëm mashtrime dhe gënjeshta duke i buzëqeshur dhe duke i dashur ata skanë fuqi të ju kundërshtojnë dhe zhbëhen.

Unë e di madhështinë që është brenda jush por më e mira është që edhe ju ta dini.

Vendos tani! Shkruani në koment dhe thoni me zë: "UNË TANI VENDOS TË JETOJ I LIRË."

Pas kësaj jeni syhapur për njerëzit, ngjarjet dhe situatata që do të ju shfaqen që do të ju ndihmojnë të jeni të lirë...41 views3 comments

Recent Posts

See All

3 則留言


UNE TANI VENDOS TE JETOJ E LIRE ♥️

按讚

UNE TANI VENDOS TE JETOJ E LIRE😇

按讚

Anila Isufaj
Anila Isufaj
2021年7月01日

UNE TANI VENDOS TE JETOJ E LIRE 😊

按讚
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page