top of page
2023.PNG

Jeni gati të ndaloni të luftoni me rezistencën, frikën, dhimbjen e kaluar dhe të tashmen?

ESHTE KOHA JUAJ TË NGJITENI NË VERSIONIN MË TË LARTË TË JUAJ!


Çfarë mund të prisni kur merrni pjesë NË "MANIFESTONI MREKULLITË"?

Gjatë sesioneve të manifestimit master, do të mësoni sekretet prekëse për të manifestuar fatin e përsosur që dëshironi thellësisht me një komunitet njerëzish me të njëjtin mendim. Gjatë këtyre 3 ditëve të pabesueshme...Ju do të… Shëroni dhimbjen, frikën dhe dyshimin e kaluar. Pastroni bllokimet manifestuese. Shëroni gjendjen tuaj emocionale. Hapni vorbullën tuaj manifestuese për një jetë me bollëk. Shëroni marrëdhënien tuaj. Lëshimi i shkëndijës së bollëkut, suksesit personal dhe qëllimit që është mbyllur brenda jush. Filloni të jetoni jetën që ëndërroni.

Edhe 5 dite na ndajne, ndaj mos e humbisni kete mundesi.

210 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page