TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Jeni pozitiv per jeten por edhe intelegjent per situaten.

Jeni pozitiv per jeten por edhe intelegjent per situaten.


Mos fusni koken ne rere e trupin gjithe jashte, pozitiv po ne brendi, por ju lutem shikoni nga ju vjen armiku. Luani nuk pyet drenushen je e mire apo e keqe e ha.


Ka shume predikues, qe sheqerosin situaten, por kjo eshte rezikshme per shpirtin, E vërteta dhemb por shëron, genjeshtra te kënaq pak pastaj të vret.


Shume sherues kane dale, qe as veten nuk dine ta sherojne.
315 views1 comment

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌