top of page
2023.PNG

Jeni të mirë me Veten, WEBINAR FALAS!

3 DHJETOR 2020

ORA

20:00

DORI TACI & NEY ZARA


Jeta eshte e shkurter...Jetoje ate…

Jetoni sepse keni ardhur ne kete jete te shijoni dhe perjetoni gjithcka te mrekullueshme.

Mos e coni jeten tuaj te ju shkoj bosh duke : urryer, genjyer, mashtruar, duke pasur zili, xheloxi, armiqesi me askend pasi jeta eshte vetem juaj dhe asgje nuk ka vlere me te madhe sesa te jetosh ne paqe, dashuri, harmoni, gezim, lumturi.

Pyesni veten: Si ja vlen ta jetoje jeten?Jeta eshte e shkurter po aq sa e gjate, ajo qe e krijon balancin e gjatesise eshte menyra sesi zgjidhni ta jetoni.Per kete pjese dhe shume informacione te tjera na ndiqni neser ne zoom ne oren:

20:00, 3 dhjetor 2020


Me shume përzemërsi


Dori Taci & Ney Zara

Anetare te nivelit 4 ne Iam PowerP.S : Në webinar do të jetë pjesëmarrëse dhe Mimoza Thaqi dhe do të mund ti bëni pyetje direkte.
398 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Zejnepe Muqaj
Zejnepe Muqaj
Dec 03, 2020

Sukeseset mos paqin te ndalur per ju

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page