Jeni të Mirë Ndaj Vetes☺️

Pastroni zemrën nga egoizmi, urejtja. Sepse Vetëm Zemra e Pastër Mund ta shoh Zotin.☺️


Kufizimi është tek ne dhe jo te Krijuesi☺️


Mimoza Taqi May 5, 2017 at 6:36 PM

Personi me i keq me te cilin mund te qendroni eshte ai qe ankohet per cdo gje dhe nuk vlereson asgje!


May 5, 2017 at 10:22 AM ·

Ska ndjenje me te mire ne bote, se te mendosh per te miren e gjithkujt.


Mimoza Taqi May 5, 2016 at 8:59 PM · Tetovë ·

Nje here te jeni ne kontrolle, ju do te kenaqeni me gjithcka <3 Ask and it is Given


May 5, 2016 at 8:45 PM · Tetovë ·

Qofte paqa me ju, mos keni frike <3 Mos lejo zemrën të shqetësohet <3 Martin, Francis P. (2007-06-01). Hung by the Tongue


Mimoza Taqi May 5, 2016 at 8:10 PM · Tetovë ·

" Ne e gjetëm armikun, dhe ai jemi ne." “We have found the enemy, and it is us.” Martin, Francis P. (2007-06-01). Hung by the Tongue (Kindle Location 1301). FPM Publications. Kindle Edition.


Mimoza Taqi May 5, 2016 at 8:08 PM · Tetovë ·

"Nuk ka asgjë nga e cila duhet të kemi frikë, përveç FRIKËS vet." “There is nothing to fear, except FEAR itself.” Martin, Francis P. (2007-06-01). Hung by the Tongue (Kindle Location 1300). FPM Publications. Kindle Edition.

Mimoza Taqi May 5, 2016 at 5:32 PM · Tetovë ·

Lumturia eshte nje vendim per me tej!


Bëhu sot Pjesë e Iam Power

Shkruani te dhenat e juaja këtu që të ju kontaktoj stafi jonë për ofertat speciale:

Apliko Sot0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Hyrje në Nivelin 4

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌