top of page
2023.PNG

Jepni me gëzim sepse një jetë kuptimplotë nuk gjendet, por krijohet nga veprimeve tona.


"Çelësi i çdo suksesi në jete është të bësh dikë tjetër të suksesshëm, kështu që gjithmonë kërkoni mënyra se si mund t'i ndihmoni njerëzit e tjerë të kenë sukses." Zoti McGovernSepse suksesi përcaktohet nga sa njerëz keni ndihmuar në jetën tuaj.

Ndërsa filloni të arrini qëllimet tuaja dhe filloni ta jetoni jetën ndryshe, merrni pak kohë për të ndihmuar të tjerët, për t'i ndihmuar njerëzit të vendosin qëllime, duke u treguar atyre se si bëhet kjo, pasi shumica e njerëzve nuk kanë asnjë qëllim, ata nuk kanë ëndrra dhe as nje ambicie pasi qe e kanë lënë botën t'i kushtëzojë të besojnë se nuk mund të arrijnë më shumë nga jeta.

Njerëzit thjesht e lënë potencialin e tyre brenda tyre të shuhet, ndihmoni të tjerët të gjejnë rrugën e tyre dhe rruga juaj do të bëhet më evidente, kjo është diçka që duket e vështirë për t'u kuptuar, por kur ndihmon të tjerët, po ndihmon edhe veten, sepse gjërat me të cilat i ndihmon të tjerët do të ju kthehen për ju disi.Kini gjithmonë një dorë të gatshme për të ndihmuar dikë, ju mund të jeni i vetmi që e ndihmoni. Roy T. Bennett


Zbuloni si të çlironi forcën sekrete të Universit-Fuqinë e mendimeve tuaja

Ju ftojmë të jeni pjesë e familjes së madhe Iam Power dhe të jeni me ne në nismën “Dhënia me Gëzim”Kjo nisëm konsiston me:


Mastermendje javore, ku ne mblidhemi çdo javë së bashku dhe vijmë ne ndihmë të një personi që po kalon një sfidë të caktuar.

Imagjinoni efektin e dërgimit të qëllimeve pozitive dhe të dashura përveç dhënies së ilaçeve ose trajtimit të sëmundjeve.


Prandaj secili mundet që çdo muaj të ndaj 1-5% nga të ardhurat e tij për të tjerët!

Mbaje të ndezur zjarrin e dhënies. Sepse askush nuk varferohet duke dhënë.

Është shumë e rëndësishme të ndihmojmë të tjerët, sepse kur ndihmojmë të tjerët në nevojë, ne pasurojmë jetën tonë.Nëse këtë që ndajmë mënjanë e japim me Gëzim ajo që japim kthehet e shumëfishuar te ne.Do të mbajmë cdo javë takim në zoom!

Çdo javë një person që merr energji dhe shërim për sfidën që po kalon!

Çdo javë energji e jetës dhe shërimit për të gjithë!

Çdo javë takim me familjen e madhe Iam Power!


MËSONI një teknikë të plotë për të shfrytëzuar energjitë kolektive të MASTERMENDJES dhe për të çliruar fuqinë tuaj latente për të përmirësuar fuqitë tuaja për të shëruar të tjerët – dhe veten tuaj.

Për herë të parë, Mimoza do të nisë një program me të cilin Çdo javë nga 10-20 min ju do të përshpejtoni mënyrën e përdorimit të mendimeve tuaja për të kapërcyer saktësisht atë që ju pengon ende të realizoni ëndrrat tuaja – për marrëdhëniet tuaja, karrierën tuaj, familjen tuaj. aspiratat tuaja më të larta.
47 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentarze


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page