top of page
2023.PNG

Jeta është e mrekullueshme sapo të vendosni se është.

Ju mund të arrini të gjitha ëndrrat tuaja. Ju mund të jeni, të keni dhe të bëni gjithçka që dëshironi në këtë jetë ... brenda arsyes.


E vetmja gjë që duhet të bësh është të dish saktësisht se çfarë dëshiron, të jesh i fiksuar pas saj, të mendosh gjatë gjithë kohës, të marrësh vendimin që do ta kesh pa marrë parasysh se çfarë dhe të kesh një dëshirë të zjarrtë për ta arritur atë.


Jeta është e mrekullueshme sapo të vendosni se është. Ju jeni të mrekullueshëm dhe do ta njihni këtë fakt pasi të kuptoni se kush jeni në të vërtetë.


Ju jeni perfekt. Ju jeni Hyjnore. Ju jeni një zgjatim i Burimit, ashtu si të gjithë dhe gjithçka është. Ne jemi një.

Shume dashuri, Kevin Trudeau
70 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page