top of page
2023.PNG

Jeta me ndryshoi vetem nga nje seminar, qe mora pjese ne Amerike dhe familjes sime ju kthye harmoni

Seminari i parë dhe i vetmi në gjuhën shqipe për këtë temë!

Ky seminar është për të gjithë ata që janë në lidhje ose nuk kanë lidhje akoma apo kane patur lidhje dhe kane frikë të rifillojnë...

Është mësimi më i vlefshëm në jetë që do ta dëgjoni për HARMONINË familjare, është thelbi, qeliza e çdo hapi tjetër që do të ndërrmerrni.

Sa do që të mundoheni për të arritur sukses nëse partneri juaj është kundër jush do të dali fjala e tij/saj sepse ai/ajo me bindje të plotë të thotë se do të dështosh dhe pastaj të thotë a të THASH!

Ai/ajo nuk e di se është bindja e tij që të bëri ty të dështosh dhe ai/ajo nuk e di se është egoja e tij/saj që e udhëheq jetën në anën negative, ai/ajo nuk e di se gjithçka që mendon ka të drejtë nëse është për të mirë por të kundërtën e di me 100% siguri.

Mos lejoni keqkuptimet e vogla të shkatërojnë marrëdhënien tuaj, sepse nuk është shkaku te ti ose partneri por te bota shumë e ndryshme e njëri tjetrit.

Me kuptimin e këtyre ndryshimeve jeta juaj asnjëherë më nuk do të jetë e njëjtë!

Janë gjërat e vogla që bëjnë dallimin e madh...

Mos hezitoni të dilni jashtë zonës kofore të disharmonisë familjare sepse nga ju varet e arrdhmja e juaj dhe fëmijëve tuaj...


Në vitin 2009 pas sukseseve të shumta në biznese familjes sonë po i vinte fundi...

çdo gjë ishte duke u shkatëruar, qëndrimi në një shtëpi luksoze të ndërtuar me djersë e mund ishte feri në tokë... kishim frikë ti dilnim ballë njëri tjetrit se çdo e dyta fjalë ishte ofendim dhe grindje...


Pas kërkime të shumta për ndihmë, pas lutjeve drejt Zotit erdhën edhe zgjidhjet për ne,

doli një dritë në fund të tunelit... u shfaq një seminar në USA- Bahamas- Anije-

ku Avniu më dha dritën Jeshile shko Mimoza sepse skemi rrugë tjetër...


Sapo hyra në Anije ndjeva një energji tjetër, një botë tjetër, isha e vetme dhe e trishtuar... nuk e dija se çpo ndodh të gjithë ishin miqësor me mua...

Në këtë Lidership Cruise, ligjërohej për biznes, për lidership, për marëdhëniet burrë grua.

Unë isha aq e lodhur nga martesa sa që nuk doja në asnjë mënyrë të shkoj tek seminari për marëdhëniet i ligjëruar nga eksperti nr 1 në botë për lidhjet John Gray, thash me vete jo nuk shkoj në këtë seminar do shkoj tek ai tjetri për biznes... por afër kisha një burrë të moshuar mbi të 60 i cili pataj u bë mentori im me emrin Edd Mills- ai më kapi për krahu dhe më tha Mimoza asgjë stë duhet biznesi pa regulluar themelin FAMILJEN...


Mua me ndryshoi jeta nga vetem nje seminar qe mora pjese ne Amerike dhe familjes sime ju kthye harmonia e munguar per vite... Beje dhe ti te njejten nese je gati qe ta kthesh harmonine ne familjen tende.


Ju mirepres te gjitheve ne Durres pasii, dua te ju takoje fizikisht,por jo vetem... dua te ndaj me ju gjithe emocionet dhe eksperiencen time jetesore me Avniun dhe sfidat, mosmarveshjet dhe si i tejkaluam ato.


Mezi pres te te takoje ne daten 13 Shkurt ne Durres...

Shume dashuri per ju Mimoza Thaqi.

271 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page