top of page
2023.PNG

Jini te lumtur tani, ky është sekreti për të marrë atë që dëshironi dhe për të qenë të lumtur.

Njerëzit më thonë "Vë bast se do të jesh shumë i lumtur kur të dalësh nga burgu dhe të kthehesh me miqtë dhe familjen tënde." Po, kjo është e vërtetë. Por këtu është sekreti. Unë jam i lumtur qe tani.


Nuk do të jem më i lumtur kur të dal! Mendoj të dal dhe të ndiej lumturi. Pastaj shikoj situatën time aktuale, shoh përsosmërinë në të dhe ndjej të njëjtën lumturi siç do të ndiej kur të dal!


Ky është sekreti për të marrë atë që dëshironi dhe për të qenë të lumtur gjatë gjithë kohës! Duhet të shihni se situata juaj aktuale është e përsosur. Eshtë gjithmonë ajo që ju zgjodhët, krijuat, ftuat në përvojën tuaj dhe u manifestuat!


Mos e përbuzni situatën tuaj aktuale. Ju dhe vetëm TI e krijuat atë me dridhjen tuaj ,(mendimet, vëmendja, ndjenjat, emocionet, fokusi). Eshte për përfitimin tuaj nëse kërkoni Arin.


Disa njerëz thonë:"por unë nuk mund ta shoh, si është kjo për përfitimin tim". Përgjigja është se përfitimi është jashtë ekranit të radarit. Ju do të shihni SI dhe PSE është e dobishme për ju më vonë gjatë rrugës. Njerëzit thonë "një ditë ne do të shikojmë prapa në këtë dhe do të qeshim." Pse prisni? Ji i lumtur dhe qesh tani!


Trajtojeni përvojën tuaj aktuale si një gotë me shampanjën më të mirë. Shikoni situatën tuaj aktuale si shumë të mirë. Tani, ashtu si të pish shampanjë të mirë, mund të zgjedhesh për të pasur diçka tjetër. Ju nuk e urreni shampanjën, ju ende e doni atë, thjesht zgjidhni të shijoni diçka të re ose të ndryshme.


E njëjta gjë me situatën tuaj aktuale. Shikojeni atë, shihni përsosmërinë në të, doni atë, ndiheni mirë, atëherë nëse doni diçka tjetër, thjesht zgjidhni atë, mendoni për këtë, ndiheni mirë kur mendoni për gjënë e re që dëshironi të përjetoni dhe zëvendësoni situatën aktuale. ..por gjithmonë ndiheni mirë kur shikoni situatën tuaj aktuale!


Jeta është një përvojë bashkë-krijuese. Çdo person që takoni është për një arsye. Ndoshta ata kishin nevojë të takoheshin me ty! Ose mbase ti duhej t’i takoje. Ose ndoshta (në të vërtetë kjo është e vërteta), ju të dy keni pasur nevojë të takoni njëri -tjetrin. Pra, me këdo që takoni, pyesni çfarë mund të mësoj nga ty ? Dhe pyesni, çfarë mund t'u jap atyre? Duke vepruar kështu do të ndiheni të pasuruar dhe të fuqizuar.


Merrni jetën më pak seriozisht. Argëtohu më shumë. Qesh me shume. Luaj më shumë ..... dhe shiko dëshirat dhe ëndrrat e tua të fillojnë të shfaqen. Por as nuk do të interesoheni aq shumë ose të vini re sepse tashmë po argëtoheni shumë! Misteri i jetës është kur nuk ju intereson nëse e arrini dëshirën tuaj dhe jeni të lumtur tani kur nuk e keni atë ... kjo është kur vjen puna tek ju pa përpjekje.


Siç shkon duke thënë, ju do ta merrni atë kur më së paku e prisni. Tani ajo e vërtetë mund të ketë kuptim. Duke ju dërguar paqe, harmoni, qetësi, qetësi dhe vlerësim më të thellë. Unë ju dua të gjithëve ashtu siç jeni, pasi unë mund të ndiej energjinë tuaj (kush jeni në të vërtetë) dhe ju jeni perfekt tani!


Shume dashuri per ju Kevin Trudeau.225 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page