Ju dëgjoni shpesh për nevojën për të falur dhe nevojën për tu "shëruar" nëse me të vërtetë doni të..

Nga Kevin Trudeau:

Ju dëgjoni shpesh për nevojën për të falur dhe nevojën për tu "shëruar" nëse me të vërtetë doni të keni gëzim dhe lumturi në jetën tuaj.

-Mijëra libra ,autore dhe ekspert flasin për nevojën e "shërimit" të "plagëve" që i kemi duruar,dhe të gjitha vuajtjeve që i kemi përjetuar.

-A është kjo e vërtetë?

Merrni parasysh këtë.Kur kam qenë më i ri kam njohur një njeri që do të më "hapte sytë për suksesin e vërtetë".Isha në kërkim të takoj një njeri të suksesshëm,i cili do të më tregonte sekretet e prosperitetit dhe lumturisë. Ai nuk ishte njeriu që prisja ta takoja.Ai jetonte ne një apartament të vogël.Nuk kishte shumë para dhe nuk ishte i shëndetshëm.Jeta e tij dukej tragjike.

-Në fillim të martesës,gruaja e kishte lënë papritur atë dhe vajzën e tyre ,për një burrë tjetër.Dhe i ndërpreu të gjitha kontaktet me të dy. Vajza e tij,femija i vetëm,kishte vdekur vite më vonë derisa po ngiste makinën e dehur.Ai ishte diabetik,dhe këmben e djathtë e kishte te shtuar.

-Megjithatë ai ishte i lumtur,dhe në paqe me gjithçka në jetën e tij.Ju mund ta shihnit këtë në sytë e tij.Mund ta ndjenit ndjenjen e tij te brendshme te dashurisë,gëzimit dhe përmbushjës.Ai ishte në dijeni për magjikën.

-Ai ishte në harmoni me veten e tij,rrethanat dhe të gjithe rreth tij.E pyta për jetën e tij tragjike dhe të dhimbshme,se si ai mund të kishte një lumturi kaq të vërtetë ,dhe se si dukej të rrezatonte gëzimin e vërtetë autentik.

-Ai më tha se kishte kuptuar diçka në jetë ,që i mundësonte atij ti shikonte gjërat nga një kenveshtrim dhe perspektivë tjetër. Ai e kuptoi qartë,me siguri dhe njohuri të plotë se ai thjesht po e përjetonte karmën në këtë jetë.

Ai tha se pas atij "zgjimi" ai kurrë nuk pësoi në jetë ,thjesht vezhgoi dhe ishte dëshmitar për ndodhitë,ishte si të shikonte një film.

E pyeta se si i sheroi plagët e tij. Ai buzëqeshi dhe tha se kurrë nuk kishte pasur ndonjë plagë për ta shëruar.Kjo frazë(që asnjëherë nuk ka ndonjë plagë për të shëruar) tha ai,është çelësi i lumturisë.E pyeta se si mund t'i falte ata që e lëndonin.Ai tha se nuk kishte asgjë dhe asnjë për të falur,dhe se kurrë nuk ka njeri dhe ndonjë gjë për të falur,pasi është vetëm një lojë e përsosur e ndërgjegjjës që shfaqet në botën fizike,për ne që ta përjetojmë.

Ky kuptim(Që nuk ka asgjë për të falur) tha ai,ishte çelësi i lumturisë. E pyeta se si i duroi dhimbjet dhe vuajtjet.Ai tha se perderisa trupo dhe mendja,mund të përjetojnë "dhimbje" VETJA e lartë që vezhgon dhe dëshmon nuk vuan asnjëherë. Kuptimi i kësaj është çelësi i lumturisë.

-E pyeta se "Si njeriu e arrin kuptueshmërinë(Vetëdijësimin) për këto gjëra".Ai tha "hiri" është transformimi i energjisë nga ai që ka arritur atë që ju kërkoni për ju,duke zgjuar energjinë e fjetur brenda jush.

-Kjo ju nxjerr nga "ekstaza" juaj.Ju nxjerr nga "gjumi" .Ju lejon te "shihni" të vërtetën dhe të përjetoni realitetin e vërtetë .Ju e keni kërkuar ,dhe e keni pranuar këtë "hi" ,vetëm duhet të lejoni veten ta kuptoni kete.

Shume dashuri,KEVIN TRUDEAU


156 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌