top of page
2023.PNG

Ju duhet të vazhdoni të ecni përpara, e lehta nuk eshte zgjidhje...

Kur ju kaloni përmes sfidave të jetës... Çfarëdo që ju vjen...

Mos ikni prej saj... Ndaloni, mos ikni si shumica e njerëzve!!!

Shumica e njerëzve e duan lehtësinë. Lehtësisht vjen lehtësisht .... Çka?

Lehtësisht ikën! Kur ti shkon të bësh marrëveshje.

Ti bën marrëveshje me vështirësitë Kur i ke këto vështirësi afër duarve të tua.

Merr këto vendime të vështira që tani! Mëso nga këto gjëra çfarë nuk dëshiron të bësh.

Por ju e dini që për të arritur, atije ku ju doni të shkoni... Kjo është një shpresë ku ti duhet të hidhesh në atë.

Dhe unë ju them juve, çfarëdo që ju dëshironi të bëni... BËJENI Sepse nëqoftëse nuk e bëni, jeta do të ju sprovoj dhe do të thotë - Dorëzohu!

Ju duhet të besoni në veten tuaj. Ju duhet të besoni në aftësitë tuaja.


Ai besim dhe ai pasion ju drejton juve drejt Veprimit.

Ju duhet të vazhdoni të ecni përpara.

194 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page