Ju e keni fuqine, jo disa njerez...

Mimoza TaqiMarch 27, 2019 ·

Ju e keni fuqine, jo disa njerez. Kuptoni kete parim dhe ndryshoni njehere e pergjithmon mendimet per politiken, per parate, per rrethanat.

Vetem ndryshoni perceptimin tuaj per gjerat dhe gjerat do te ndryshojne. Ju e keni pranuesin dhe transmetuesin me te fuqishrm ne univers, ai eshte Truri juaj.

Perdoreni ate me shume egoizem per veten tuaj jo per ata qe krijojne skenare te ju corientojne.

Fokus vetem te fuqia juaj, fokus vetem ke deshira juaj, fokus vetem te e mira per ju.


Ju jeni fuqia. Ju beni biznes vetem me mendimet, parate, suksesi te mirat jane vetem manifestim i mendimeve.0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌