top of page
2023.PNG

Ju inkurajojme qe sonte në ora 19:00 te ndiqni pjesen 17 Deklaroni Fuqine Tuaj

Eshte nje rikujtues i madh i asaj ku jeni dhe pse keni ngecur.

Si të dilni nga cdo situate qe ju shfaqet dhe te riktheni fuqine tuaj...

Si te krijoni planin për dalje nga pengesat tuaja, situatat negative dhe


Njohuria është fuqi dhe mund t'ju ndihmojë të kapërceni çdo frikë nga e papritura. Kur mësoni, fitoni më shumë vetëdije gjatë procesit dhe e dini se cilat gracka duhet të kërkoni ndërsa përgatiteni për të kaluar në nivelin tjetër.
Jay Shetty

Linkun e trajnimit e keni te niveli 1 ne Iam Power.
191 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page