top of page
2023.PNG

Ju jeni larg, arritjeve marramendëse vetëm pse nuk i bëni 7 Gjërra!

1. Edukimin tuaj personal, Nuk e merrni seriozisht!


2. Besimin në Vete ju a kanë shkatërruar mosmirënjohësit dhe ju i lejoni ato të banojnë në kokën tuaj.


3. Gjeni arsyetime të ndryshme se dikush që ka sukses ka fat.


4. Nuk i ndiqni sakt fansat tuaj, çfarë ata bëjnë që kanë sukses, sepse ata 1 herë ju tregojnë se kanë qenë në semianar dhe vazhdojnë të riten e mësojnë sepse e dinë se ju harroni dhe nuk jua rikujtone nga vjen suksesi i tyre.


5. Ju vetëm mahniteni me suksesit ne tjetrit, dhe nuk ndërrmerrni as edhe një hap drejt përmirësimit.


6. Ju e dini se çdo gjë është brenda jush, por ju duket shtrenjtë çmimi i edukimit, trajnimit apo seminarit, sepse këtë shprehi nuk e keni të mësuar, më mirë ju vjen të shpenzoni qindra euro për darka me miq se sa për veten tuaj.


7. Ju jeni shumë i mirë, por zakonet e përditshme ju robërojnë dhe do të vazhdojnë të bëjnë të njëtën nëse nuk bëni disa gjëra ndryshe.


Në Semianrin me 07. Mars. 2020, do të ndaj me ju për 9 orë rradhazi, intenzivisht gjërat më të rrëndësishme që ju do ti bëni pas seminarit që idenë tuaj ta ktheni në realitet.


Do të Ju tregoj çfarë duhet të bëni çdo javë që të gjeni financat për biznesin tuaj dhe ku ( edhe pse këtë e ndaj vetëm me anëtarët e Niveli 4 këtu do ta bëj për ata që janë të gatshëm të jenë pjesë e këtij seminar.


Seminari do të jetë shumë fshehtë, ska foto, vetëm inçizim të zërit si bonus që pjesëmarrësit do ta kenë me vete për ta ridëgjuar që të bëjnë saktë çfarë ju them të bëjnë çdo javë. Që të arrijnë për 3 muaj tek finansat të cilat janë palimit.


Plus si bonus do të kenë prezentimin e seminarit dhe linqet ku të kërkojnë paratë që i kanë para syve dhe nuk i shohin.


Ka vetëm edhe 15 vende të lira prandaj vepro tani dhe apliko për seminar:

900 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page