top of page
2023.PNG

Ju kur shkruani nje status keni opcion ta beni post ose cancel.

Ju kur shkruani nje status keni opcion ta beni post ose cancel.

Pak me vone keni opcion ta permiresoni dhe ta beni delete...ose ta lejoni te qendroj aty ta lexojne te tjeret...dikush e ben like dikush love dikush wow....dikush vetem e lexon dhe e injoron....


Tani...nese dergoni mendime per gjerat qe doni eshte pak me ndryshe se kjo....ju mendoni per gjerat qe doni...pastaj ju i beni like...pastaj ju i beni cancel..pastaj ju i beni love...pastaj ju i beni wow.....pastaj ju i injoroni pastaj delete...pastaj beheni feeling confused...


Ligji i terheqjes ju sjell te gjitha konfuzionet...sepse nuk keni qartesi te sakte ne ate qe metevertet e doni...


Aplikoni per ofertat speciale te Iam Power
138 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page